Wij zijn lid van:

 Wij zijn lid van BouwGarant


Bouwend Nederland
Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is eind 2004 ontstaan uit een fusie tussen AVBB, BouwNed, Bolegbo-vok, vocBetonbouw, WRI en VIANED. Sinds  januari 2005 is de vereniging actief.

Met circa 5.000 leden is Bouwend Nederland de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland behartigt de belangen van kleine, middelgrote en grote ondernemingen die werkzaam zijn in de bouw- en/of infrasector.

De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan de leden bouw en infra.

Bouwend Nederland creëert voor bouw- en infrabedrijven de ruimte om economisch en maatschappelijk verantwoord bij te dragen aan een optimale ruimtelijke inrichting van Nederland.

Het huidige speerpunt van de vereniging is om via de overheid de economie zo te stimuleren dat de bouw- en infrabedrijven hier van kunnen profiteren. Goed voorbeeld is de tijdelijke verlaging van de btw op arbeidslon.

 

Onze kracht
De kracht van ons bedrijf is het persoonlijke contact met de opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat uw wensen centraal te stellen.Bouwbedrijf R. Klaver

De Feart 119
9247 CM Ureterp
tel 0512 - 30 25 68
mobiel 06 53 79 24 61
info@bouwbedrijfrklaver.nl