Wij zijn lid van:

 Wij zijn lid van BouwGarant


Het creëren van vertrouwen tussen opdrachtgever en bouwondernemer”

Sinds 1 januari 2011 zijn wij aangesloten bij BouwGarant. In deze economisch moeilijke periode vinden we het belangrijk onze klanten vertrouwen en zekerheid te bieden. BouwGarant geeft onze klanten een aantal extra zekerheden.
 
Stichting BouwGarant
Stichting BouwGarant is in 1995 opgericht om particulieren meer zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Hiervoor is destijds een garantieproduct ontwikkeld dat nu bekend staat als de VerBOUWgarantie.

Na de oprichting van BouwGarant werd de vraag naar een betrouwbaar keurmerk in de bouw steeds sterker. In 2003 is het kwaliteitslabel BouwGarant opgericht. Hiervoor is een aantal labelvereisten op het gebied van kwaliteit, ervaring en vakmanschap opgesteld welke zijn opgenomen in de Beoordelingsrichtlijn. Vanaf 2003 worden alle deelnemers van BouwGarant periodiek getoetst door twee onafhankelijke organisaties.

Stichting BouwGarant heeft een bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van de aangesloten bedrijven. Het secretariaat is gevestigd in het Bouwhuis te Zoetermeer. Kenmerken van de werkwijze van BouwGarant zijn: slagvaardig, transparant, proactief en klantgericht. Rob de Groot is manager van Stichting BouwGarant.

Een BouwwGarant-aannemer biedt U de volgende zekerheden:

Juiste diploma's en verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diplomas en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Aantoonbare ervaring
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

Duidelijke afspraken
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Kwaliteitscontroles
Alle BouwGarant- aannemers worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

VerBOUWgarantie
U kunt kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie. 

Geschillencommissie
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En komt u er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant? Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

 

 

Onze kracht
De kracht van ons bedrijf is het persoonlijke contact met de opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat uw wensen centraal te stellen.Bouwbedrijf R. Klaver

De Feart 119
9247 CM Ureterp
tel 0512 - 30 25 68
mobiel 06 53 79 24 61
info@bouwbedrijfrklaver.nl