Wij zijn lid van:

 Wij zijn lid van BouwGarant


Bedrijfsinformatie 

Bouwbedrijf Klaver is in 1985 opgericht door Dhr. R. Klaver. Gestart als klein bedrijf en doorgegroeid naar een dynamische onderneming van middelgroot formaat. Alle mogelijke werkzaamheden worden door het bedrijf uitgevoerd. Met onze kleine groep van goed opgeleide werknemers, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Persoonlijke aandacht
Elk project, van groot tot klein, krijgt de aandacht die het mag verwachten. Door de kleinschaligheid van het bedrijf is er ruimte voor persoonlijk contact. Met name uw wensen staan centraal in het persoonlijke contact 

Partners
Bouwbedrijf Klaver werkt samen met vaste partners. Deze bedrijven zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en vakmanschap. Op deze manier kunnen we een goed bouwproces garanderen.

Leerbedrijf
Het bedrijf is door Bouwradius erkend als leerbedrijf. Dit stelt ons in staat om jonge toekomstige werknemers op te leiden tot vakbekwame timmerlieden. Als bedrijf zijn we trots op de erkenning als leerbedrijf.

 

Onze kracht
De kracht van ons bedrijf is het persoonlijke contact met de opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat uw wensen centraal te stellen.Bouwbedrijf R. Klaver

De Feart 119
9247 CM Ureterp
tel 0512 - 30 25 68
mobiel 06 53 79 24 61
info@bouwbedrijfrklaver.nl